Ronaldo sretne ruke za BiH!

Lihtenštajn, Latvija, Litvanija, Slovačka, Grčka

Ronaldo sretne ruke za BiH!

Zrijebanje grupa za kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo 2014. godine u Brazilu održano je večeras u Rio de Janeiru. Reprezentacija Bosne i Hercegovine nalazi se u grupi G sa Grčkom, Slovačkom, Litvanijom, Latvijom i Lihtenštajnom.

Zmajevi su imali dosta sreće večeras u Rio de Janeiru, a našem nacionalnom timu Ronaldo je bio sretne ruke. Bosna i Hercegovina se našla u grupi zajedno sa reprezentacijom sa kojim će 10. augusta na Koševu snage odmjeriti u prijateljskoj utakmici, Grčkom.

Grupa A: Vels, Makedonija, Škotska, Belgija, Srbija, Hrvatska

Grupa B: Malta, Armenija, Bugarska, Češka, Danska, Italija

Grupa C: Kazahstan, Farski Otoci, Austrija, Irska, Švedska, Njemačka

Grupa D: Andora, Estonija, Rumunija, Mađarska, Turska, Holandija

Grupa E: Island, Kipar, Albanija, Švicarska, Slovenija, Norveška

Grupa F: Luksemburg, Azerbejdžan, Sjaverna Irska, Izrael, Rusija, Portugal

Grupa G: Lihtenštajn, Latvija, Litvanija, Bosna i Hercegovina, Slovačka, Grčka

Grupa H: San Marino, Moldavija, Poljska, Ukrajina, Crna Gora, Engleska

Grupa I: Finska, Gruzija, Bjelorusija, Francuska, Španija

Pobjednici devet grupa direktno će se plasirati na Svjetsko prvenstvo 2014. godine u Barzilu, dok će najbolji drugoplasirani igrati baraž.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.