Ronaldo: Titula nije izgubljena

Ronaldo: Titula nije izgubljena

Cristiano Ronaldo je uvjeren da Real Madrid i pored poraza sinoć od Barcelone još uvijek može do naslova prvaka Španije.

Portugalski reprezentativac ističe kako je do kraja sezone ostalo još dosta utakmica, te da su sve karte još uvijek otvorene.

"Barcelona je bila efikasnija od nas i pobijedili su. Iskoristili su naše greške, a mi nismo njihove i to je odlučilo susret. Međutim, ovaj poraz ne znači da ćemo se predati jer je do kraja sezone ostalo još mnogo utakmica u kojima moramo nadoknaditi zaostatak i osvojiti naslov prvaka Španije", rekao je Ronaldo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.