Ronaldo trenirao s loptom
Ronaldo je imao srdačan doček u Brazilu

Prvi put nakon povratka u Brazil

Ronaldo trenirao s loptom

Prvi put nakon što se vratio u Brazil i pristupio ekipi Corinthiansa, nekadašnji najbolji planetarni igrač Ronaldo, danas je trenirao s loptom.

Bivši igrač Reala i Milana u petak je izašao na terenu, ali se brzo povukao u svlačionicu i to zbog fotoreportera koji su naprosto okupirali stadion, a trening je okončao u teretani.

Ipak, u nedjelju je Ronaldo prvi put žonglirao i trenirao s loptom nakon duge pauze uzrokovane teškom povredom i operacijom koljena. Čelnici Corinthiansa pokušavaju dogovoriti prijateljsku utakmicu sa aktualnim prvakom Argentine, Boca Juniorsima, koja bi predstavljala i službeni povratak Ronalda. Bivši najbolji igrač svijeta potpisao je jednogodišnji ugovor s brazilskim klubom, uz mogućnost produženja saradnje na još jednu sezonu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.