Ronaldo tuži špansku televiziju

Ronaldo tuži špansku televiziju

Zvijezda Real Madrida Cristiano Ronaldo sprema tužbu protiv španske televizijske stanice koja je objavila kako je Portugalac "partijao" prije i nakon derbija sa Barcelonom.

Prema navodima španske televizije, Ronaldo je noć uoči derbija sa Barcelonom organizovao zabavu do ranih jutarnjih sati, a nakon poraza od Katalonaca, zajedno sa još nekoliko svojih saigrača iz Reala, organizovao je i drugu zabavu.

"Pažnju mi je privukla emisija "Salva-Me" na tv stanici Telecinco, u kojoj je prikazan prilog prema kojem sam organizovao zabavu u svojoj kući dan prije utakmice sa Barcelonom i dan poslije derbija. Ovi navodi duboku su narušili moj integritet kao profesionalnog fudbalera. kategorično demantujem takve optužbe, koje su upotpunosti netačne. Žao mi je, ali protiv ove televizijske stanice ću morati poduzeti određene pravne korake", naveo je Ronaldo u svom saopštenju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.