Ronaldo: U lice mi je rekao da me mrzi

Portugalac optužio Griezmanna

Ronaldo: U lice mi je rekao da me mrzi

Endin Čaušević

Fudbaleri Real Madrida proteklog vikenda ubjedljivo su savladali Atletico Madrid (3:0) u meču 12. kola španske La Lige.

Kraljevski klub je u gostima na krilima Cristiana Ronalda ponizio gradskog rivala, a na ovom meču desilo se mnoštvo sukoba između igrača ovih ekipa. Naravno, u centru pažnje bio je Ronaldo koji je tokom cijelog meča bio na udaru fudbalera Atletica.

Prvo su Ronaldo i Koke imali žestok verbalni sukob, a nakon toga Portugalac je izjavio da ništa bolje nije prošao ni sa Griezmannom. Francuski igrač je konkurent Ronaldu za Zlatnu loptu, te očito nije fan ovog igrača.

"Rekao mi je da me mrzi zbog toga što je Portugal savladao Francusku u finalu Evropskog prvenstva. Isto to je uradio i ljetos kada smo se slučajno sreli u Miamiju, prišao je za moj stol i rekao glasno da me mrzi", rekao je Ronaldo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi