Ronaldo: Vjerujem u Espanyol

Primera Division

Ronaldo: Vjerujem u Espanyol

Cristiano Ronaldo je još jednom bio ključni igrač Reala. U pobjedi madridskog sastava nad Almerijom (2:1) Cristiano je postigao prvi gol. Portugalac se nada kako prvenstvo još nije odlučeno.

„Nadam se da Barcelona neće osvojiti mnogo bodova u preostalim utakmicama. Imam vjeru u Espanyol i vjerujem kako će nam pomoći“, uvjeren je u uspjeh svog tima Cristiano Ronaldo.

„Biće teško do kraja prvenstva, ali ima još šest utakmica i nadam se kako prvenstvo još nije gotovo. Još uvijek smo u igri i moram priznati kao imam veliko povjerenje u svoje suigrače“, kaže Cristiano Ronaldo uoći nedjeljnog derbija protiv Valencije na Santiago Bernabeu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.