Ronaldo zbog temperature propušta Levante

Ronaldo zbog temperature propušta Levante

Edmir Škorić

Cristiano Ronaldo propustit će prvi ogled šesnaestine finala španskog Kupa kralja u kojem njegov Real Madrid dočekuje Levante.

Portugalac je započeo današnji trening, no isti je morao napustiti zbog povišene temperature i vjerovatno će trener Joe Mourinho prvi put ove sezone biti lišen usluga svog sunarodnjaka.

Ronaldo je poslan kući na odmaranje kako bi se opravio, ali i kako ne bi bolest proširio na ostatak momčadi. Dodajmo kako Real na Bernabeu u srijedu dočekuje Levante, dok je uzvrat na programu 5. januara naredne godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.