Ronaldo: Želim da Pellegrini ostane

Primera Division

Ronaldo: Želim da Pellegrini ostane

Cristiano Ronaldo vjeruje kako će Manuel Pellegrini ostati još najmanje dvije ili tri sezone na klupi Real Madrida, iako su španski mediji sigurni da će Čileanac dobiti otkaz ukoliko ne osvoji Primeru.

„Biću iskren, volim trenere s pobjedničkim mentalitetom i kod Pellegrinija sam našao stvari koje me čine posebno sretnim. Iskreno se nadam kako će ostati još dvije ili tri sezone. O ostalim trenerima koji se spominju ne razmišljam jer to nije moja briga“, kaže Ronaldo.

„U posljednje dvije sedmice ponovo smo pronašli pravu formu i sve je moguće. Ostajemo samo jedan bod iza lidera, siguran sam kako ćemo slaviti u svih pet preostalih utakmica i da ćemo postati prvaci. U ovom trenutku isključivo smo fokusirani na pobjede“, optimista je Portugalac.

„Iako poštujem svaku osobu i mišljenje svakoga za mene je tim najvažniji. Individualni uspjeh mi je na drugom mjestu, kada tim pobjeđuje sretan sam“, odbacio je optužbe da igra za sebe, a ne za tim. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.