Ronaldo: Želim Raulovu sedmicu

Ronaldo: Želim Raulovu sedmicu

Cristiano Ronaldo je izrazio želju da preuzme broj sedam, koji je ostao slobodan nakon što je legenda kuba, Raul Gonzales prešao u njemački Schalke.

Na konferenciji za novinare u Los Angelesu Ronaldo je odgovarao na novinarska pitanja, te tom prilikom izrazio želju da preuzme broj sedam. Ronaldo je svoj veći dio karijere nosio broj sedam, a prvu godinu ugovora sa Real Madridom je nosio devetku.

''Volio bih preuzeti broj sedam. Vjerujem da bi i Raul bio sretan zbog toga. On najbolje zna kako se u ovom trenutku osjećam'', rekao je Ronaldo, te se osvrnuo na Raulov odlazak u Schalke:

''Raul je uvijek bio važan igrač reala. Donio je odluku koja najbolje odgovara njegovim interesima. Veliki je profesionalac i siguran sam da će i u Bundesligi igrati na visokom nivou.''

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.