Ronaldu pola sata u duelu Reala i Zuricha?

Nedovoljno spreman

Ronaldu pola sata u duelu Reala i Zuricha?

Edmir Škorić

Jedan od najboljih svjetskih nogometaša Cristiano Ronaldo vraća se na travnjak u utorak kada će njegov Real Madrid ugostiti Zurich u okviru 5. kola Lige evropskih prvaka. No, španski mediji tvrde da će Portugalac odigrati tek pola sata.

Nakon deset propuštenih utakmica Real Madrida i dvije Portugala (obje baražne protiv BiH) Cristiano Ronaldo će ponovo istrčati na travnjak. Dosta muka je Realu donijelo odsustvo njihovog najskupljeg nogometaša, pa je tako kraljevska momčad slavila svega pet puta u zadnjih deset utakmica, a treba napomenuti da su se oprostili od nacionalnog Kupa i to od trećeligaša.

Oporavljeni Ronaldo u utorak će najvjerovatnije ući u drugom poluvremenu, budući da mediji u Španiji tvrde kako portugalski ofanzivac nije spreman za više od pola sata igre. Ali, zato bi Pellegrini od prve minute mogao računati na 'CR-a' narednog vikenda kada će Real u velikom 'El Clasicu' gostovati na Nou Campu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti