Rooney: Pepe je idiot

Slijediće kazna za Pepea zbog nesportskog poteza

Rooney: Pepe je idiot

M. Skaka

Pepe je već poznat po svojim agresivnim nastupima u debijima protiv Barcelone, što potvrđuje i crveni karton iz prošlogodišnjeeg polufinala Lige prvaka.

Ovaj put portugalski fudbaler je pretjerao kada je u 68. minuti namjerno nagazio na ruku Lionela Messija. Ni Guardiola ni Mouringo nisu vidjeli incident, ali se slažu da "ako je bilo namjerno, mora biti kažnjeno.", međutim Wayne Rooney, napadač Manchestera koji je sve to gledao u TV prenosu na svo Twitter profilu bio je mnogo direktniji:

"Pepe. Kakav idiot!", napisao je Rooney.



A kada je Messi u završnici susreta namjestio pobjedonosni gol za Abidala, Rooney je Twittao: "Haha, tako ti i treba, Pepe."

Zanimljiv post na Twitteru tokom El Clasica ostavio je i Tom Huddlestone, fudbaler Tottenhama:

"Baš bih volio vidjeti ove 'muškarčine' kada im ukliže Scholes ili Gerrard u EPL!", komentarisao je Huddlestone.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.