Rosell: Victor Valdes ostaje do isteka ugovora

Potvrdio predsjednik Barcelone

Rosell: Victor Valdes ostaje do isteka ugovora

Predsjednik Barcelone, Sandro Rosell potvrdio je danas da će golman Victor Valdes ostati na Camp Nou do isteka svog ugovora, 30. juna 2014. godine.

"Valdesov agent, Gines Carvajal je zvanično saopštio našem fudbalskom direktoru, Andoniju Zubizarreti da Victor želi da ostane do kraja ugovora i svima nam je drago što to čujemo", rekao je Rosell.

Španski čuvar mreže je u januaru izjavio kako ne namjerava produžiti ugovor sa katalonskim gigantom, ali izgleda kako Barcelona neće ostati uskraćena za njegove usluge u narednoj sezoni.

Rosell je također istakao kako će klub tražiti zamjene za ovog golmana, ali da one neće biti dovođene do naredne sezone.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.