Rosenberg ne želi iz Werdera

Rosenberg ne želi iz Werdera

Edmir Škorić

Švedski napadač bremenskog Werdera, Marcus Rosenberg istakao je kako i u narednoj sezoni želi nositi dres njemačkog bundesligaša.

Naime, Rosenberg je na sebe privukao pozornost Kaiserslauterna, no 27-godišnji napadač sretan je u Bremenu, te će ostati čak Werdera bar za još jednu sezonu.

"Svjestan sam trenutne situacije. Mogao sam raditi na odlasku iz kluba, ali to bi značilo da napuštam dobru ekipu i jednu od najjačih svjetskih liga", kazao je Rosenberg, dodavši:

"U slučaju bilo kakvog zanimanja za mene od strane drugih klubova, predsjednik Klaus Allofs i moj menadžer Martin Dahlin raspravljat će o tome."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.