Rosicky: Arsenal je moj prioritet

Čeh vjeran Topnicima

Rosicky: Arsenal je moj prioritet

Edmir Škorić

Tomas Rosicky, veznjak londonskog Arsenala, ističe kako su Topnici njegov prioritet te osuđuje medijske natpise kako je produžio s klubom jer mu je "masno" plaćeno.

"Sve stvari koje su se nagađale u tisku su čiste gluposti. Poput, na primjer, činjenice da je Arsenal skrivao detalje mog ugovora. No, ako pogledate, vidjet ćete da oni takve podatke ne objavljuju niti za jednog igrača", kazao je Rosicky za deniksport.cz.

"To je njihovo pravo. Nema nikakvih tajni i još sam negdje pročitao kako sam potpisao ugovor s opcijom za proširenje, ali vjerujte ta opcija ne postoji."

Čeh isiče kako je žudio za produživanjem ugovora s Arsenalom.

"Znao sam da ako ne budem potpisa do 1. januara, bio bih slobodan igrač i mogao sam na toj osnovi razgovarati sa bilo koji drugim klubom. Zato sam htio posao dovršiti prije Nove godine. Arsenal je uvijek bio moj prioritet i zato ne želim započinjati bilo kakva nagađanja."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.