Rosicky: Bendtnerova budućnost je ovdje

Rosicky: Bendtnerova budućnost je ovdje

Arsenalov veznjak, Tomas Rosicky smatra kako će njegov timski kolega Nicklas Bendtner ostati u sjevernom Londonu.

Dolaskom Marouane Chamakha iz Bordeauxa, danski reprezentativac je preselio na klupu, a navodno Bendtner je iskazao nezadovoljstvo, te rekao kako će napustiti Arsenal ukoliko ne bude dobivao priliku.

"Naravno, vjerujem da je njegova budućnost u ovom klubu. Ne razumijem sve ovo, on je bio povrijeđen neko vrijeme i mora sada biti strpljiv jer Chamakh igra veoma dobro u ovom trenutku", rekao je Tomas Rosicky, te dodao:

"To je teško, jer na svakoj poziciji je velika konkurencija u klubu kao što je Arsenal. Imamo tri veoma dobra napadača Bendtnera, Van Persiea i Chamakha. To je dobra stvar za klub, ali očito je teško za igrače."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.