Rosicky: Naši rivali će imati iste ambicije

Rosicky: Naši rivali će imati iste ambicije

Kapiten češke reprezentacije, Tomáš Rosický, zadovoljan je grupom za Euro 2012 u kojoj je izvučena njegova reprezentacija.

"Ne možemo sakriti činjenicu da je ovo na papiru jedna od lakših grupa. Ipak, trenutna forma reprezentacija će biti ključna, a naši rivali će imati iste ambicije kao i mi", kratko je prokomentarisao Rosický.

Česi će u grupi A odmjeriti snage sa Poljskom, Grčkom i Rusijom. Češka je kroz baraž obezbijedila nastup na Evropskom prvenstvu, a u dvomeču su bili bolji od reprezentacije Crne Gore. 

Česi su prvu utakmicu u Pragu riješili u svoju korist, rezultatom 2:0, a upsješniji su bili i u Podgorici, ali samo za jedan gol koji je postigao Petr Jiráček.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije