Rostov slavio, Ahmetović ponovo pogodio

Bh. internacionalac igra izvrsno

Rostov slavio, Ahmetović ponovo pogodio

Adnan Beganović

U okviru 5. kola ruskog fudbalskog prvenstva Rostov našeg Mersudina Ahmetovića pred svojim navijačima pobijedio je Amkar (2:1), a bh. internacionalac bio je strijelac prvog pogotka za svoju momčad.

Rostov je mnogo bolje otvorio susret i već u 13. minuti golom Ahmetovića došao je u vodstvo. Do kraja poluvremena, iako su obje momčadi male prilika za postizanje pogotka, rezultat se nije mijenjao.

Početkom drugog dijela, tačnije u 51. minuti Amkar preko Sokolova dolazi do izjednačenja, a pogodak za pobjedu Rostova postigao je Anđelković 6 minuta prije kraja susreta.

Ahmetoviću je ovo bio treći pogodak u prvih 5 kola ruskog fudbalskog prvenstva.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije