Rothen na meti Portsmoutha i Blackburna
Jerome Rothen

Rothen na meti Portsmoutha i Blackburna

Portsmouth se pridružio Blackburn Roversima u utrci za potpisom veznog igrača Paris Saint-Germaina Jerome Rothena.

Francuski igrač sredine terena postavio je PSG-u prevelike zahtjeve za platom, pa se očekuje da ovog prelaznog roka napusti Park Prinčeva.

Bivšem igraču Monaca uprava pariške ekipe saopštila je da više ne računa njega, te da je slobodan da promijeni sredinu.

Trener Blackburna Sam Allardyce izrazio je želju da potpiše ovog francuskog internacionalca, ali se u utrku uključio i još jedan engleski premijerligaš, Portsmouth, koji bi već početkom naredne sedmice mogao poslati i službenu ponudu u prijestolnicu Pariza.

Vrijedi još spomenuti kako je Rothen u nekoliko navrata izjavljivao kako mu je uzor u fudbalu legendarni bh. internacionalac Safet Sušić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.