Rovčanin na posudbi u Veležu

Željezničar nudio produženje ugovora, ali...

Rovčanin na posudbi u Veležu

Napadač sarajevskog Željezničara Damir Rovčanin proljetni će dio polusezone u Premijer ligi Bosne i Hercegovine provesti na posudbi u mostarskom Veležu.

Rovčanin je u posljednje vrijeme bio nezadovoljan svojim statusom u redovima tima sa Grbavice, a na ljeto mu ističe ugovor, koji u ovom trenutku nije bio spreman produžiti sa aktuelnim prvakom Bosne i Hercegovine.

"Dogovorili smo Rovčaninovu posudbu u Velež, a nakon posudbe vidjećemo šta će biti", potvrdio je ovu informaciju za SportSport.ba direktor Želje Dželaludin Muharemović.

"Damiru Rovčaninu ističe ugovor na kraju sezone, a mi smo mu nudili produženje. Međutim, on je rekao da ne bi produživao ugovor u ovom trenutku, pa ćemo vidjeti na kraju sezone. Ukoliko Damir izrazi želju da ostane u Želji, problema neće biti", dodao je Muharemović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.