Roy Hodgson poslao Nevillea da prati Crnogorce

Crna Gora vodeća u grupi H

Roy Hodgson poslao Nevillea da prati Crnogorce

Selektor engleske fudbalske reprezentacije, Roy Hodgson poslao je Garyja Nevillea u Moldaviju gdje će ovaj bivši fudbaler pratiti duel između domaće reprezentacije i Crne Gore.

Crna Gora je prvoplasirana momčad grupe H, sa 10  bodova iz četiri susreta dok je Gordi Albion na drugom mjestu sa osam bodova. 

 

Ove dvije reprezentacije će očito do samog kraja voditi veliku borbu za direktan plasman na Svjetsko prvenstvo. Neville će prema pisanju bitanskih medija posebnu pažnju morati obratiti na napadača Juventusa, Mirka Vučinića i napadača Fiorentine, Stevana Jovetića.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.