Rozić pojačao GOŠK, Popović dolazi na posudbu?

Zrinjski igrače šalje na posudbu

Rozić pojačao GOŠK, Popović dolazi na posudbu?

Mladi Matej Rozić jesenas se nije uspio nametnuti treneru Zrinjskog Branku Karačiću zbog čega je sporazumno raskinuo ugovor sa Zrinjskim.

Veznjak koji je svojevremeno sa usjehom nastupao u dresu Čapljine karijeru će nastaviti u istom rangu, samo ovog puta u timu GOŠK-a iz Gabele.

„Morao sam pronaći klub u kojem ću igrati i odlučio sam se za Gabelu jer su oni bili najkonkretniji. Mislim da je to dobar potez za sljedećih pola godine,“ izjavio je mladi Rozić.

Osim Rozića još jedan fudbaler Zrinjskog mogao bi završiti u Gabeli. Nebojša Popović iz njemu znanih razloga još sredinom jesenjeg dijela sezone napustio je Mostar iako ima valjan ugovor sa Zrinjskim.

Time je neslavno završila epizoda u Zrinjskom koji nema namjeru raskidati ugovor već poslati ga na posudbu u GOŠK. Popović se s druge strane pojavio na prozivci Rudara iz Kaknja i zanimljivo je gdje će igrati u proljetnom dijelu sezone.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.