Rudar bez Vukovića protiv Slavije

Prijedorčani žele bodove

Rudar bez Vukovića protiv Slavije

Napadač Veljko Vuković neće zbog crvenog kartona moći da igra u subotu u utakmici protiv Slavije. Zato se od povrede opravio Haris Handžić, ali je pod upitom nastup Vladimira Karalića.

"Igrat ćemo kompletni, osim Vukovića, a ja se nadam da če i Karalić biti spreman do subote. Mi izbora nemamo i moramo pobijediti ne samo slaviju, već i sve utakmice na domaćem terenu do kraja jeseni. Osim Slavije u goste nam dolaze još ekipe Radnika i Gradine. Neće biti lako u subotu, jer Slavija je neugodan protivnik za nas. Dugo već nismo uspjeli da je pobijedimo i smatram da je sad došao trenutak da uzmemo bodove", rekao je trener Stojnić.

 

"Od kako je u Rudar došao iz Borca, Boris Savić igra kao preporođen, a i on vjeruje da pobjeda neće doći u pitanje.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

 

"Očekuje nas 90 teških minuta u utakmici koju može da odluči i jedna greška. Od starijih saigrača sam saznao da su utakmice protiv Slavije u Prijedoru uvijek pune naboja i da su tvrde i sa malo golova. Nemam ništa protiv da i sad bude tako. Neka Rudar pobijedi i sa 1:0, ja ću biti prezadovoljan. Bodovi su na prvom mjestu", rekao je Savić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.