Rudar Kakanj bolji od konjičkog Igmana

Test u Bijelom Polju

Rudar Kakanj bolji od konjičkog Igmana

Rudar iz Kaknja od sutra će boraviti u Makarskoj gdje će hvatati zalet za proljetni dio sezone, a na putu do jadranske obale stigli su danas u Bijelom Polju odigrati prijateljsku utakmicu protiv Igmana iz Konjica.

Duel članova Prve lige FBiH pripao je Kakanjcima koji su trijumfovali rezultatom 3:1. Rudar je na samom staru poveo pogotkom Kulovića, a na 2:0 sredinom prvog poluvremena povećao je novajlija Hrelja.

U nastavku Igman nakon pogođene prečke i stative uspijeva smanjiti rezultat preko Bajrića koji je bio precizan sa bijele tačke. Konačnih 3:1 u samom finišu postavio je Turudija.

Zaprati FK Igman Konjic, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Igman Konjic Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.