Rudar oslabljen na Pecari

Rudar oslabljen na Pecari

Adnan Beganović

Uz dosta problema sa sastavom i sa željom da na Pecari ne izgube, fudbaleri Rudar Prijedora dočekuju gostovanje u Širokom Brijegu.

Posljednja linija će biti znatno oslabljena, jer zbog žutih kartona neće biti Dalibora Dragića i Marka Jevtića, ali se zato u ekipu vraća Nebojša Šodić.

"Imao sam priliku da u Širokom Brijegu odigram dvije utakmice i nisam osjetio poraz na Pecari. I ovaj put idemo da se nadigravamo sa favorizovanim domaćinom i da mu pokušamo poremetiti planove. Znam da će ovaj meč biti različit od prethodna dva, jer ulog  je ogroman, a Široki je u formi, dok smo mi nekompletni. To ne znači da ćemo se mi unaprijed predati. Borit ćemo se i vjerujem da ćemo za požrtvovanje biti nagrađeni", rekao je  Nebojša Šodić, igrač Rudara.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.