Rudar oslabljen protiv Sarajeva

Premijer liga, 7. kolo

Rudar oslabljen protiv Sarajeva

D. Banović

Dosta briga ima stručni štab Rudar Prijedora uoči gostovanja Sarajeva u okviru 7.kola Premijer lige. U timu sigurno neće biti Vedrana Kantara zbog tri žuta kartona, a zbog povreda meč protiv Sarajeva će propustiti kapiten Goran Kotaran i Ognjen Dašić.

"Ključni igrači su van stroja i to nam predstavlja veliki problem, jer dolazi nam veliki rival. Sarajevo uz Borac ima najkvalitetniju ekipu i biće nam teško, ali predaje nema. Idemo na pobjedu", optimista je trener Boris Gavran.

Rudar u posljednje tri utakmice nije pobjedio i igrači žele da prekinu ovaj niz. Gavran smatra da je u ovom trenutku najveći prioblem mali fond kvalitetnih igrača.

"Dok smo bili kompletni i dok nije bilo povrijeđenih i suspendovanih igrača zbog žutih kartona sve je bilo dobro. Sad već imamo problem kako da nadomjestimo izostanke. Svi oni koji se nađu na terenu moraće da daju i zadnji atom snage kako bi stigli do novih bodova", dodao je Boris Gavran.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti