Rudar oslabljen u Trebinju

Čapljićev debi na klupi Prijedorčana

Rudar oslabljen u Trebinju

Sa novim trenerom i velikom dozom optimizma nogometaši Rudar Prijedora dočekuju utakmicu u Trebinju protiv Leotara. Vlado Čapljić vjeruje u uspješan debi na klupi.

"Nisam imao puno vremena, ekipu sam preuzeo tek prije nekoliko dana, ali bez obzira na to ja sam ubjeđen da možemo napraviti dobar rezultat. Neće biti lako jer Leotar ima dobru ekipu, ali vjerujem u pobjednički duh svoje momčad i očekujem dobar rezultat", rekao je Čapljić.

 

Rudar će u Trebinju igrati bez Igora Mišana koji ima tri žuta kartona, ali i bez Azevedo Kruza koji je u prošlom kolu zaradio isključenje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.