Rudar počeo sa pripremama, Starčević obavio prozivku

Prijedorčani se pripremaju

Rudar počeo sa pripremama, Starčević obavio prozivku

Igrači Rudara iz Prijedora danas su počeli prireme za narednu sezonu u Premijer ligi.

Trener Slobodan Starčević je sa svojim pomoćnicima izvršio jutros prozivku na Gradskom stadionu, a odmah nakon prozivke uslijedio je i prvi trening.

Igračima su se također obratili i predsjednik IO, Božo Grbić te direktor, Mladen Zgonjanin, a igračima su zaželjeli uspješnu sezonu.

Svoje prvo obraćanje imao je i trener Starčević.

"Moj sistem rada je da šest dana dajemo maksimum u radu, a sedmi da se odmaramo sa porodicom i nadam se da ćemo takvu, porodičnu atmosferu, donijeti i u klub. To je moja želja i nadam se da ćemo biti dobar mozaik i cjelina. Pred nama je teška sezona, jesenas će se igrati 19 kola, a na proljeće 11 po čemu će prvenstvo biti specifično. Od vas očekujem red, rad i disciplinu i zdravu komunikaciju, nemojte ništa da se ustručavate, sve što vas interesuje pitajte, tu sam dostupan od sedam ujutro do 23 časa. Nadam se da ćemo biti složna porodica koju će izgraditi dijalog", poručio je Starčević igračima.

Na današnjem okupljanju pojavili su se: Boriša Bodiroga, Nemanja Petrović, Borislav Mikić, Goran Kotaran, Nebojša Pejić, Zoran Milutinović, Marinko Rastoka, Igor Mišan, Neven Adžić, Nermin Hodžić, Rajko Pekija, Saša Pušac, Haris Hodžić, Aleksandar Jovičić, Amir Kukavica, Siniša Saničanin.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Od novajlija prisustvovali su: Slobodan Milanović (Borac, Kozarska Dubica), Nemanja Marinović (OFK Brdo), Mirko Tica (Sutjeska, Foča), Nemanja Pekija (Sloboda, Novi Grad), Milovan Aćić (Troglav), Branko Ilinčić (Radnik Urije) i Aldin Bunić (Sloga, Bosanska Otoka).

Opravdano su izostali Rastko Rokvić, Obren Krička i Igor Mirković (Radnik, Bijeljina).

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.