Rudar Prijedor donio odluku o sutrašnjoj utakmici Premijer lige BiH

Dogovor postignut

Rudar Prijedor donio odluku o sutrašnjoj utakmici Premijer lige BiH

Midhat Šljivak

Fudbaleri Rudar Prijedora već nekoliko dana nisu u pogonu.

Igrači ovog tima odbijali su prethodnih dana da treniraju zbog neisplaćenih obaveza, pa je utakmica 22. kola protiv Radnika u Bijeljini bila pod znakom pitanja.

Ipak, ekipa je pristala da putuje u Bijeljinu. To je tim potvrdio na zvaničnoj stranici i meč protiv Radnika će biti odigran.

Treba svakako istaći da će ekipu u Semberiji voditi Srđan Marjanović koji je zamijenio Marka Tešića koji je podnio ostavku nakon poraza od Leotara u prošlom kolu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Situacija je takva kakva je, idemo u Bijeljinu da pokažemo inat, uprkos svim problemima. Bez obzira na ishod sutrašnje utakmice, nadam se da dolaze bolji dani za klub, a mi ćemo sutra dati sve od sebe da napravimo dobar rezultat", rekao je za klupsku stranicu Marjanović.

Rudar je trenutno na 11. mjestu Premijer lige Bosne i Hercegovine sa 16 osvojenih bodova i slijedi im žestoka borba za opstanak.

Top Komentari

2323
Treba vas vratiti u 1.ligu RS gdje vam.je realno mjesto..kad god ste u PL uvjek neke muke i kuiknjave iz PD..niste za i ovako jadnu PL....
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi