Rudar Prijedor završio pripreme

Stojnić zadovoljan urađenim

Rudar Prijedor završio pripreme

Midhat Šljivak

Osam dana boravka u Međugorju bilo je dovoljno treneru Stojniću da posloži određene kockice u svojoj momčadi. Dvije utakmice protiv Hajduka i jedna protiv Brotnja pokazale su da Rudar ima respektabilan sastav za novu sezonu.

"Radili smo dobro i nivo igre i forme smo podigli na mnogo veći nivo. Sve za sad ide po planu i programu i vjerujem da ćemo tako nastaviti i u narednom periodu. Odlazak u Međugorje bio je pun pogodak",  kazao je trener Velimir Stojnić.

Ekipa Rudar Prijedora od danas pripreme nastavlja u svom gradu, a do početka nove sezone odigrat će još nekolio jakih utakmica.

"Već smo dogovorili provjere protiv Podgrmeča, Slobode iz Novog Grada, Jedinstva, a na kraju nas 29. jula očekuje generalna proba u Velikoj Gorici protiv sastava Radnika. Imamo mi još puno prostora za napredak u našoj igri i sigurno je da ćemo gostovanje Olimpicu u prvom klolu Premijer lige dočekati potpuno spremni", dodao je Stojnić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti