Rudar s kombinovanim timom protiv Želje

Kup BiH

Rudar s kombinovanim timom protiv Želje

Adnan Beganović

Sutra su na rasporedu prve utakmice četvrtfinala Kupa BiH u fudbalu, a Želji će u goste doći ekipa prijedorskog Rudara, koja je u okviru Premijer lige odnijela bod s Grbavice. Međutim, u sutrašnjem duelu Željezničar će imati olakšan posao jer popularni Rudari u Sarajevo dolaze s kombiniranim sastavom.

"Mi nemamo nikakvih ambicija u Kupu Bosne i Hercegovine, naš jedini zadatak u ovoj sezoni je opstanak u premijerligaškom društvu i zato na Grbavicu dolazimo s kombiniranim timom. Nemam šta skrivati, stvari stoje tako i u sutrašnjem meču priliku da pokažu šta znaju dobit će igrači koji su manje igrali u Premijer ligi", rekao je za naš portal trener Rudara Darko Nestorović te dodao:

"Međutim, nećemo se lako predati i mislim da će igrači koji dobiju priliku u sutrašnjem meču "gristi" kako bi pokazali da se i na njih može računati. Željezničar je veliki klub, koji se polako vraća na staze stare slave i apsolutni je favorit za prolaz u polufinale najmasovnijeg takmičenja."

Utakmica između Željezničara i Rudara na programu je sutra sa početkom u 17 sati. Glavni sudija ovog meča je Vladimir Dominković iz Orašja, a njegovi pomočnici su Drago Čule i Zikret Kuljaninpović

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.