Rudar uvjerljiv u Janji

Prijedorčani naplatili dugove

Rudar uvjerljiv u Janji

D. Vejo

Zlatko Jelisavac i njegovi izabranici slavili su danas protiv Podrinja u Janji, a u pretposljednjem kolu play-offa lige Republike Srpske rezultatom 2:4 (0:1).

Prijedorčani su današnjom pobjedom naplatili dugove timu iz Janje, koji im je u više navrata ove sezone uzimao mjeru kako na svom, tako i na gostujućem terenu.

Draško Lolić danas je bio bez milosti. Igrao se 37. minut meča kada ovaj mladi vezista dovodi goste u vodstvo od 0:1, a ispostaviće se da postavlja rezultat prvog poluvremena.

Nakon pauze, domaćin je zaigrao nešto bolje. Već nakon tri minute igre, Došlo poravnava na 1:1. No, već u 66. minuti utakmice Lolić postiže svoj drugi gol na meču pa tako ponovo donosi prednost Rudaru (1:2). Na 1:3, povisio je Ćatić u 83. minuti meča.

Pet minuta kasnije, rezervista Vučić smanjuje na 2:3. Ipak, Jaćimović duboko u sudijskoj nadoknadi postavlja konačnih 2:4.

Rudar će u posljednjem kolu otputovati u Banja Luku na gostovanje Borcu, a Podrinje će biti gost zvorničkoj Drini.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije