Rudar želi angažovati dva nova pojačanja

Malinović i Hodžić na radaru Jelisavca

Rudar želi angažovati dva nova pojačanja

D. Vejo

Ekipa Rudara iz Prijedora pod dirigentskom palicom iskusnog stručnjaka Zlatka Jelisavca pripreme odrađuje prema planu i programu.

Međutim, kako je Bojan Burazor sve bliži banjalučkog Borcu, potrebno je pojačati sredinu terena ali i zadnju liniju. Povodom toga, oglasio se i trener tima iz grada na Sani.

"Blizu smo dogovora sa Srđanom Malinovićem bivšim fudbalerom Krupe koji je ponikao u Rudaru i prošao sve omladinske škole ovog kluba, ali želja je i Nermin Hodžić koji je branio boje zagrebačke ekipe Lučko te drugoligaša Velike Gorice, a s kojim smo također na pragu dogovora", kazao je šef struke Prijedorčana, Zlatko Jelisavac.

Bivši premijerligaš za vodećim Borcem kaska šest bodova, te u nastavku prvenstva žele što spremniji ući u isto kako bi ponovo bili ravnopravan konkurent Banjalučanima u borbi za titulu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije