Rudar želi bodove iz Gradačca

Rudar želi bodove iz Gradačca

D. Banović

Trener Rudar Prijedora Boris Gavran ima velikih problema oko sastava tima uoči gostovanja u Gradačcu.

Pored već ranije povrijeđenih Despotovića i Brkića u Gradačci neće biti Dragoslava Stakića koji zbog povrede ne trenira već dva dana i neće ni putovati u Gradačac.

Marko jevtić se žalio na povredu i on će biti u kombinaciji, a neizvjesno je hoće li u ekipi biti oporavljeni Ognjen Dašić.


"Upisali smo četiri utakmice bez poraza i to tri pobjede, a nismo ni u jednom meču bili kompletni. Ne vidim zašto i sad u Gradačcu ne bi stigli do bodova, iako u sastavu neće biti nekoliko igrača. Idemo da se nadigravamo i da pokušamo uzeti najmanje jedan bod", kaže Nebojša Šodić, fudbaler Rudara.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.