Rudar želi Marka Basaru

Basaru želi Rudar

Rudar želi Marka Basaru

M. Šljivak

Nekadašnji fudbaler bihaćkog Jedinstva i Radnika iz Bijeljine, Marko Basara, u januaru će da obuče dres Rudar Prijedora. 

Uprava i stručni štab ovog kluba stavili su Basaru na vrh liste igrača koje treba dovesti u ovom prelaznom roku. U završnoj fazi su i pregovori sa Vedranom Kantarom koji će poslije Borca i Zrinjskog biti veliko pojačanje za momčad iz Prijedora.

"Želimo da dovedemo samo igrače koji će da budu pojačanja za nas, a ne igrači na broju. Tražimo još igrača i morat ćemo da se pojačamo u veznom redu i u napadu, a ja vjerujem da ćemo do početka priprema imati kompletan igrački kadar", kazao je direktor Mladen Zgonjanin.

Golman Stefan Herak i lijevi bočni Dušan Mladenović nalaze se na transfer listi i slobodni su u izboru nove sredine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije