Rueda: Španjolci su majstori na terenu
Reinaldo Rueda na press konferenciji

Honduraški selektor nije previše nezadovoljan

Rueda: Španjolci su majstori na terenu

Edmir Škorić

Španjolska je u grupi H golovima Davida Ville došla do pobjede nad Hondurasom (2:0), a Kolumbijac na klupi Hondurasa Reinaldo Rueda je kazao kako njegov tim nije mogao protiv dosta jače momčadi.

"Španjolska nas je iznenadila tim ranim pogotkom, ali nismo odustajali od naše igre. Španjolci su majstori na terenu, dozreli su kao kolektiv i imaju jako dobre pojedince u momčadi", kazao je honduraški selektor Reinaldo Rueda, te dodaje.

"Nemam ništa posebno za objašnjavati, samo naglašavam da smo igrali sa daleko superiornijom momčadi od naše".

Honduras se sa dva poraza skoro oprostio od Mundijala, a u zadnjem kolu sastat će se sa Švicarskom, dok će Španjolska i Čile igrati susret za vrh.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.