Rueda: Znamo šta moramo napraviti, igramo za Beniteza

Ekvador nije odustao od osmine finala

Rueda: Znamo šta moramo napraviti, igramo za Beniteza

Ekvador se vratio u život preokretom protiv Hondurasa, a onda je Francuska ubjedljivo savladala Švicarsku.

U prevodu, Ekvador ima šanse, gol razliku bolju od Švicarske, ali danas mora pobjediti Francusku, jer se očekuje trijumf Švicarske u susretu sa Hondurasom.

" Moramo biti skoncentrisani, organizovani, agresivni. Ovo je za nas velika prilika, dugo smo je čekali. Večeras ćemo igrati za Christiana Beniteza, jer njegova slika i sjećanja žive u nama. Mislim da on zna za koga igramo. Nemamo pravo na kalkulacije ako želimo u osminu finala " najavljuje večerašnji susret Reinaldo Rueda koji je prije selekcije Ekvadora vodio naravno svoju Kolumbiju, ali i Honduras.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.