Ruganje na Otoku: "Lovrenova lopta još uvijek leti"

Lovrenu zaista ne ide...

Ruganje na Otoku: "Lovrenova lopta još uvijek leti"

Hrvatski reprezentativac Dejan Lovren definitivno je jedan od najlošijih igrača u timu Liverpoola.

Rođeni Zeničanin prošle sedmice postao je tragičar svog tima, nakon što je u meču Bešiktaša promašio odlučujući jedanaesterac i izbacio Liverpool i daljnjeg natjecanja u Evropa ligi. 

Engleski novinari potrudili su se da Lovren i dalje bude glavna tema na naslovnicama najpopularnijih sportskih magazina, a još kritičniji bili su navijači tima sa Anfielda.

"Lovrenov jedanaesterac će sletjeti na Mars za nekoliko sati", "Zar taj igrač vrijedi 25 miliona eura", "Breaking news, Lovrenov jedanaesterac je lociran u svemiru", "Opasnost, opasnost, svi letovi u Evropi su zabranjeni, Lovrenova lopta još leti" 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.