Rujović: Zajko Zeba je majstor!

Veznjak ljubljanske Olimpije

Rujović: Zajko Zeba je majstor!

Željezničara je u utorak odigrao prijateljski susret sa Olimpijom, a poražen je na stadionu Stožice rezultatom 5:3. Veznjak ovog ljubljanskog kluba, Enes Rujović ističe kako se vidjelo da aktuelni prvak Bosne i Hercegovine posjeduje kvalitet.

Enes Rujović, inače mladi reprezentativac Slovenije koji je rođen u Tuzli, protiv Željezničara je igrao do 61. minute kada ga je zamijenio Anej Lovrečič.

"Utakmica je bila vrlo korektna. Ekipa Željezničara posjeduje kvalitet to se zaista vidjelo u nekoliko navrata", rekao je Enes Rujović za SportSport.ba, te dodao:

"Moram reći da je Zajko Zeba majstor. Sjećam ga se još kada sam bio klinac dok je igrao za Maribor, mnogo je dobar igrač. Ima tu još dobrih igrača u Želji poput Bešlije, Popovića..."

Ovaj ofanzivni veznjak karijeru je počeo u Olimpiji, međutim 2007. godine preselio je u ekipu gradskog rivala, Interblock, ali po povratku Zelenih zmajeva u prvu ligu Slovenije 2009. godine vraća se u svoj matični klub.

"Nadam se da će Željezničar i ove godine osvojiti titulu prvaka Bosne i Hercegovine", dodao je za kraj razgovora mladi Tuzlak koji je debitovao za mladu reprezentaciju Slovenije upravo protiv našeg U-21 nacionalnog tima.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.