Rukovodstvo FK Sarajevo održalo hitan sastanak!

Poraz u derbiju

Rukovodstvo FK Sarajevo održalo hitan sastanak!

A. Čaušević, foto: S. Bošković

FK Sarajevo je u 7. kolu Premijer lige doživio težak poraz. Bh. prvak je na stadionu Grbavica poražen od Željezničara s 5:2. 

Razočarano porazom rukovodstvo FK Sarajevo je održalo hitan sastanak. Glavna tema bio je sinoćnji težak poraz te potencijalni uzroci slabije igre u posljednje vrijeme.

"Nakon teškog poraza u utakmici protiv gradskog rivala, rukovodstvo Fudbalskog kluba Sarajevo održalo je hitan sastanak kako bi se razgovaralo o aktuelnim temama o potencijalnim uzročnicima oslabljene igre u posljednjem periodu.

Na sastanku je iskazano nezadovoljstvo i razočarenje igrom i odnosom na terenu u utakmici protiv FK Željezničara, a u narednom periodu rukovodstvo će se posvetiti analizi svih slabih tačaka u radu sportskog segmenta FK Sarajevo, te poduzeti adekvatne korake kako bi se ustanovila odgovornost za nastalu situaciju.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

O analizi situcije i iznalasku rješenja je upoznat i uključen i predsjednik Nadzornog odbora Nguyen Hoai Nam koji se trenutno nalazi u Sarajevu.

Bez obzira na činjenicu što je određeni broj igrača u procesu oporavka od povreda, trenutni roster Fudbalskog kluba Sarajevo kojim raspolaže stručni štab ima dovoljan kapacitet i kvalitet da naivnost u igri i odsustvo motivacije i strasti nikako ne smiju biti prisutni kao što je to bio slučaj u proteklom periodu", navodi se u saopštenju FK Sarajevo. 

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

soul_eclipse
Svi su potcjenivali Želju i eto im..Željo ima daleko kvalitetniju ekipu i jaču
1 18
Romanus
Ma nek se I oni malo raduju, utakmica vrh dosli nafurani ubili nas ko vola u kupusu, lekcija naucena
0 13

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi