Rummenigge: Bayern večeras mora pogoditi

Polufinale Lige prvaka

Rummenigge: Bayern večeras mora pogoditi

Član uprave i legenda Bavaraca, Karl-Heinz Rummenigge izjavio je da vjeruje da njegova ekipa ima šanse za prolaz i da u večerašnjem duelu mora dati sve od sebe i maksimalno iskoristiti pobjedu sa Allianz Arene.

"U Ligi prvaka, nam je ove sezone išlo sjajno. Već samo polufinale je odličan rezultat, ali kad smo već tu, moramo dati sve od sebe da osvojimo to najsjanije odličje i obradujemo naše navijače", smatra Rummernigge te dodaje kako bi fantastičan doživljaj bio odigrati finale Lige prvaka na domaćem terenu.

"To bi bio historijski događaj. Koliko ja znam, nijedna ekipa to nije postigla pa čak ni oni najveći, kao što su Barcelona ili Real Madrid. Poznajem kvalitete ove ekipe i znam da možemo odigrati dobro i u napadu i u odbrani", zaključio je Rummenigge.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti