Rummenigge: Ibiševićev dolazak nas ne bi koštao mnogo

Vedo od januara u Bayernu?

Rummenigge: Ibiševićev dolazak nas ne bi koštao mnogo

E. Čaušević

Njemački mediji objavili su jučer da bi Vedad Ibišević u januaru mogao napustiti Herthu i svoju karijeru nastaviti u dresu Bayerna.

Navodno, Bavarci aktivno traže pojačanje u napadu, odnosno igrača koji bi bio zamjena za Roberta Lewandowskog. Poljski napadač ove sezone često ima problema sa povredama i aktuelni prvak Njemačke želi da dovede iskusnog napadača koji bi mogao "uskočiti" u takvim situacijama.

Kako su jučer objavili njemački mediji u Bayernu ozbiljno razmišljaju da u januaru angažuju bh. napadača Vedada Ibiševića. To je danas potvrdio i predsjednik bavarskog kluba Karl-Heinz Rummenigge koji je priznao da je dovođenje Ibiševića ideja koja bi Bayernu dala efekta.

"Mi imamo jasno ideju koja na neće puno koštati, a vjerujemo da bi na kraju dala efekta", kratko je prokomentarisao Rummenigge na pitanje tamošnjih novinara da li će Ibišević u januaru obući dres najtrofejnijeg njemačkog kluba.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi