Rummenigge ima jednu želju za 2014., a ona nije sportska

Direktor Bavaraca vjeruje u nove sportske uspjehe

Rummenigge ima jednu želju za 2014., a ona nije sportska

Bayern Minhen u subotu je slavio protiv Raja Casablance rezultatom 2:0 u okviru finala Svjetskog klupskog prvenstva u fudbalu. 

Bavarci su tako osvojili i peti trofej u 2013. godini. Nakon Bundeslige, DFB Kupa, Lige prvaka, Superkupa Evrope, došao je i trofej Svjetskog prvenstva za klubove. Direktor bavarskog diva, Karl-Heinz Rummenigge istakao je kako godina nije mogla biti bolja. 

"Iza nas je zaista spektakularna godina. Klub slavi 113 godišnjicu i trebalo nam je 113 godina da donesemo svih pet trofeja u klub. Imam samo jednu želju u narednoj godini, a ona nema veze sa sportom. Nisam zabrinut za igre. Znam da ćemo igrati odlično i naredne godine. Moja želja je da slučaj Ulija Hoenessa prođe bez posljedica," rekao je Rummenigge.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.