Rummenigge kritikovao odluku o suspenziji

Ispred Evropskog udruženja klubova

Rummenigge kritikovao odluku o suspenziji

Adnan Beganović

Suspenzija našeg Fudbalskog saveza od strane UEFA-e i FIFA-e glavna je vijest u gotovo svim svjetskim medijima, a povodom iste oglasio se i predsjednik Evropskog udruženja klubova (ECA) Karl-Heinz Rummenigge.

Nekadašnji njemački reprezentativac, a danas predsjednik Evropskog udruženja klubova, Karl-Heinz Rummenigge, oglasio se povodom suspenzije Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine.

"Klubovi ni u kojem slučaju ne smiju postati žrtve političkih tema u Savezu. Posljedice suspenzije, koja nije rezultirala ponašanjem klubova, mogu za iste i njihove igrače biti jako štetne", rekao je Rummenigge.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.