Rummenigge ogorčen na igru Kolna

Rummenigge ogorčen na igru Kolna

O. Lekić

Nekadašnji legendarni fudbaler, a danas jedan od čelnika Bayerna, Karl-Heinz Rummenigge, izrazio je nezadovoljstvo načinom igre koje prikazuje veliki broj momčadi u duelu s Bavarcima.

"Neki klubovi su preuzeli model Helenija Herrere", rekao je Rummenige, a potom se okomio na Koln kojeg s klupe predvodi hrvatski stručnjak Zvonimir Soldo, a koji je u 4. kolu na Allanz Areni uzeo bod (0:0).

"Ono što je Koln prikazao protiv nas je pravi antifudbal i obična drskost. Sve više se bojim da će i ostale momčadi koje budu dolazile u Munchen, preuzeti Kolnov model", istakao je nekadašnji napadač Bayerna.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti