Rummenigge: Ovo je bio istinski spektakl
Foto: EPA

Legenda Bayerna o četvrtfinalnom susretu

Rummenigge: Ovo je bio istinski spektakl

Nakon kontroverznog ispadanja Bayern Minhena u četvrtfinalu Lige prvaka, poslije poraza od Reala obilježenog katastrofalnim sudijskim odlukama, sa svih strana stigle su kritike na račun sudije, ali i madridskog kluba.

Izvršni direktor Bayerna, legendarni Karl-Heinz Rummenigge, odlučio je malo smiriti situaciju, i u prvi plan istaći zalaganje i igru fudbalera bavarskog kluba, a ne sudijske greške.

"Ovo je bio istinski spektakl. Veliki komplimenti za obje ekipe. Naša ekipa je dala sve od sebe. Morate znati da su neki od naših igrača igrali sa povredama. Mogu samo skinuti kapu na partije Boatenga, Lewandowskog ili Neuera."

"Igrao se fantastičan fudbal, na nesreću sudijske greške su bile protiv nas. Crveni karton je bio težak udarac, naravno. Ali ako krivite ekipu zbog ispadanja, onda ste gledali pogrešnu utakmicu. Odličan meč", izjavio je legendarni Rummenigge nakon utakmice.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi