Rummenigge: Poraz od Chelseaja još uvijek boli

Rummenigge ne može zaboraviti poraz

Rummenigge: Poraz od Chelseaja još uvijek boli

Midhat Šljivak

Sportski direktor Bayerna Karl-Heinz Rummenigge izjavio je kako ga poraz od Chelseaja u finalu Lige prvaka i dalje proganja.

Rummenigge je poraz od Plavaca u finalu na Allianz Areni teško doživio, a taj poraz ga još muči.

"Svako jutro kad se probudim, moja prva misao je poraz od Chelseaja. Bol zbog poraza je i dalje veoma jaka, jača od one koju sam doživio 1999. godine, nakon poraza od Manchester Uniteda. Mislim da će nas ovaj poraz još dugo proganjati, ali znam da vrijeme lječi sve rane jer sam se oporavio od dva poraza u finalima Svjetskih prvenstava", rekao je Rummenigge.

Bayern je u prošloj sezoni ostao bez ijednog trofeja. Kup i prvenstvo Njemačke osvojila je dortmundska Borussija, a Ligu prvaka Chelsea.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.