Rummenigge: Realu će Minhen biti pakao
Foto: EPA

Rummenigge pred revanš

Rummenigge: Realu će Minhen biti pakao

Midhat Šljivak

Izvršni direktor Bayerna Karl-Heinz Rummenigge izjavio je kako će revanš meč polufinala s Real Madridom biti pravi pakao.

Real je golom Benzeme savladao Bayern s 1:0 u prvom susretu, a Rummenigge je pred revanš itekako uvjeren u prolaz Bavaraca u finale. Istakao je kako će Real dočekati pravi pakao na Allianz Areni.

"Kada Bayern igra kući protivnici se osjećaju kao u paklu. Rezultat iz prvog meča za nas nije idealan. Ali, ne budite tužni. U utorak će 70.000 ljudi napraviti izuzetnu atmosferu. Minhen će da gori", rekao je Rummenigge na obraćanju igračima Bayerna.

Real će tako u utorak imati veoma težak zadatak da sačuva prednost od jednog gola iz prve utakmice.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.