Rummenigge: Vidjelo se da Messi nije bio spreman

Čelnik Bavaraca prezadovoljan

Rummenigge: Vidjelo se da Messi nije bio spreman

Midhat Šljivak

Čelnik minhenskog Bayerna Karl-Heinz Rummenigge bio je prezadovoljan večerašnjom pobjedom nad Barcelonom od 4:0 u polufinalu Lige prvaka.

Rummenigge je nakon utakmice istakao kako je njegov tim sada blizu plasmana u finale, ali i da se vidjelo da kod Barcelone Lionel Messi nije bio spreman za utakmicu.

"Vidjelo se na utakmici da Messi nije potpuno spreman. Velika pobjeda za nas. Sada imamo velike šanse da se plasiramo u finale", rekao je Rummenigge nakon meča.

Barceloni su nakon večerašnjeg poraza ostale samo minimalne šanse za prolaz,a za to im je potrebna pobjeda od pet golova razlike u revanšu naredne srijede.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.