Rumuni poraženi u Turskoj

Prijateljske utakmice

Rumuni poraženi u Turskoj

Protivnik Bosne i Hercegovine u kvalifikacijama za odlazak na Evropsko prvenstvo, reprezentacija Rumunije, poražena je večeras na gostovanju u Istanbulu kod selekciju Turske.

Turci su bez većih problema savladali slabašne Rumune rezultatom 2:0, ali su ih lomili sve do sedam minuta prije kraja. Prvo je na 1:0 u 83. minuti pogodio Emre Belozoglu udarcem sa bijele tačke.

A onda je u 88. minuti Arda Turan pokazao zašto se za njega interesuje pola fudbalske Evrope, kada je snažnim udarcem sa više od 30 metara probio rumunskog golmana Bogdana Lobonta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.