Rusi bez Pavljuchenka
Tottenham ne pušta Pavljuchenka

Guus Hiddink objavio spisak

Rusi bez Pavljuchenka

Eldar Ganibegović

Selektor reprezentacije Rusije Guus Hiddink objavio je spisak za pripreme ruske selekcije izostavivši napadača Tottenhama Romana Pavljuchenka.

Rusija će mini-pripreme obaviti od 8. do 12. februara u Turskoj, budući da bi u svojoj domovini u jeku zime teško pronašla odredište pogodno za treninge.

Holandski stručnjak na kormilu Rusije na svoj popis od 20 igrača nije uvrstio Pavljuchenka, ali ne zbog njegove slabe forme ili eventualnih razmirica, već isključivo zbog molbe Tottenhama, koji će u tom periodu igrati veliki derbi protiv Arsenala.
Andrej Arshavin, napadač koji je već duže vrijeme u središtu zanimanja zbog očekivanog transfera u Arsenal, a koji se još uvijek nije dogodio, našao se na Hiddinkovom popisu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.